beladvies Waarzegster EVS

2675WAARZEGSTER EVS IS IN PAUZE

Eerlijk waarzegster Evs is even in pauze, ontvang voorspellingen en helderwetende inzichten. Bel straks met waarzegster Evs, gelieve even geduld te hebben aub. Waarzegster Evs is zodadelijk terug beschikbaar.

PAUZElive waarzegster Evs

PIN 2675 LIVE WAARZEGSTER EVS

beladvies waarzegster Evs
Hartelijk welkom bij Medium EVS. Bij mij kun je terecht met al je vragen. Ik lees je energie uit en geef advies. Relaties, kinderen, problemen met zwanger worden. Autisme, narcisme, ADHD, borderline en andere typen energie. Pesten afwijzing. Families, groepen, huizen aan en verkoop, sfeer. Fotolezen, overledenen, rouwverwerking, vorig leven, levensdoel. Zakelijke ondernemingen, oprichting, investeringen. Huisdieren. Als je iemand zoekt voor een goed gesprek die luistert, anders naar de dingen kijkt en niet veroordeelt, zul je je bij mij welkom en begrepen voelen. Van jongs af aan houd ik me bezig met het spirituele. Ik geef open en eerlijk advies, ik zeg wat ik zie. Vaak zijn de dingen die ik zeg meteen duidelijk, maar soms vallen ze later pas op hun plek. De energie van het universum is complex en voor ons niet altijd te begrijpen. Je krijgt alleen het antwoord wat het universum je wil meegeven. Een lieve groet van medium EVS PS. emails zijn van harte welkom. Vermeld altijd je voornaam, je vraag en de naam van degene over wie je vraag gaat, stuur je foto's door en ook graag de geboortedata van jou en die andere persoon. Als er nadien vragen zijn, kun je mij altijd nog bellen, boxnr 2675.
Medium - Helderwetend - Spiritueel advies - Nederlands

LIVE WAARZEGSTER EVS - CONTACT OVERLEDENEN

LIVE WAARZEGSTER EVS - CONTACT OVERLEDENEN

LIVE WAARZEGSTER EVS - WAARZEGGEN

LIVE WAARZEGSTER EVS AGENDA JUNI LIVE WAARZEGSTER EVS

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA LIVE WAARZEGSTER EVS

DAG

live waarzegster Evs heeft aangegeven aanwezig te zijn op livewaarzegster.nl op die dag

DAG

live waarzegster Evs heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op livewaarzegster.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk live waarzegster zoals Evs, mailconsultaties met live waarzeggers, stel live waarzegster Evs in als favoriet, bel goedkoper en langer met live waarzegster Evs, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER EVS

Geeft sinds 29 juli 2020 helderwetend beladvies op deze website.

LIVE CONTACT OVERLEDENEN

Waarzegster Evs gebruikt als
persoonlijke pincode 2675

WAARZEGGEN

Evs gaf laatste beladvies op
22 juni 2024 om 16u57

glazen bol live waarzegster Evs Nederland

5 JAAR ERVARING

Evs is al 5 jaar actief op livewaarzegster.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Evs is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

LIVE WAARZEGSTER

Uitgebreid live getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Evs is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.76 out of 5
85 waarderingen

EVS LIVE WAARZEGSTER EVS

Energie uitlezen en waarzeggen kan ik voor jou op heel veel manieren.

Door mijn paragnostische gaven en tarotkaarten, astrologie, numerologie, symbolen, kleuren, muziek, edelstenen, chakra’s, reiki, dromen, aartsengelen, contact met overledenen, rouw en je vorig leven kan ik veel beiden. Ik kan je ook de energie sturen die je zo hard nodig hebt.

Als je iemand zoekt die anders naar de dingen kijkt, sterk kan aan, in en meevoelen en niet veroordeelt, zul je je bij mij welkom en begrepen voelen. Ik houd mij al meer dan 25 jaar bezig met het spirituele en ben zeer geïnteresseerd in alles wat leeft.

Je kunt mij ook raadplegen over huisdieren en zaken zoals energie in families, huizen en ondernemingen maar ook over autisme, ADHD en andere typen energie.

Waarzegster EVS.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER LIVE WAARZEGSTER EVS

TOP