consult met live waarzegger
icon-gi-ico-9

logo waarzeggersVEELGESTELDE VRAGEN OVER LIVE WAARZEGGERS

Lees hier de meest gestelde vragen over onze live waarzeggers, helderziendheid, toekomst voorspellen, beladvies, mailconsultatie, tarotkaarten, zodiac en de werking van de website livewaarzegster.nl.

Kan u de antwoorden op uw vraag hieronder niet vinden,
dan kan u deze stellen via het contactformulier.

We zijn allemaal individuen en de ene voelt zich nu eenmaal meer aangesproken tot de ene waarzegger dan de andere. Elk waarzegger heeft zijn of haar eigen gaven en specialiteiten, maar ook een eigen manier van de zaken naar u over te brengen. Het ene waarzegger legt de kaarten, een ander stelt gerichte vragen of heeft een geboortedatum nodig. Laat u dus na een eerste helderwetend consult niet ontmoedigen, er is vast een waarzegger waar u zich goed bij voelt: ontvang voorspellingen over de liefde, uw toekomst en carriere.

Wanneer je twijfelt welk waarzegger te contacteren voor een consult, lees dan eerst eens de waarderingen van andere bezoekers.

Nadat u uw foto gratis doorstuurde naar een waarzegger, moet u zelf contact opnemen met de waarzegger waar u de foto naar doorstuurde. Dat kan onmiddellijk of op een later tijdstip, u kan deze contacteren voor fotolezing via beladvies of via mailconsultatie. Verwijs aan de telefoon of in de e-mail steeds naar uw doorgestuurde foto en het tijdstip dat u de foto doorstuurde.

Wanneer u een mailconsultatie aangaat met een helderwetend waarzegger, dan ontvangt deze waarzegger hiervan onmiddellijk een melding. Onze live waarzeggers werken op zelfstandige basis en kiezen hun werktijden zelf. Sommige waarzeggers werken soms tot laat op de helderwetendehulplijn waardoor ze pas de dag nadien tijd hebben om uw mailconsultatie te beantwoorden. Wij moedigen onze live waarzeggers aan om uw mailconsultatie zo spoedig mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen de 48u.

Indien uw mailconsultatie uitzonderlijk toch eens niet binnen de 48u zou worden beantwoord, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Dan laten we de keuze aan u: of u ontvangt de gemaakte kosten terug als credits in uw account of u vraagt om uw mailconsultatie met live waarzegger opnieuw te verlengen voor 48u.

Onze website toont live de status van een waarzegger, wij kunnen deze niet zelf manipuleren. Een waarzegger in gesprek is dan ook echt in gesprek met een klant. Sommige waarzeggers houden consults die wat langer duren. Of ze worden onmiddellijk opgebeld van zodra ze inhaken door een andere klant. Voor u lijkt het dan misschien dat ze nooit beschikbaar komen. We raden u aan om nog even geduld te hebben, een belafspraak in te dienen of een mailconsultatie met deze live waarzegger aan te vragen.

Eerlijk is eerlijk. Een waarzeggers-account aanmaken bij livewaarzegster.nl kost je geen geld. Als je een account hebt aangemaakt, dan geniet je van acties, gratis belminuten, krijg je extra mogelijkheden en functies, kan je favoriete live waarzeggers aanduiden, gratis je daghoroscoop lezen en ontvangen,... ontvang je een persoonlijke waarzeggers-code en betaal je enkel wanneer je verbonden bent met een live waarzegger.

Voor welke waarzeggers-diensten moet ik dan wel betalen? U betaalt enkel wanneer u gebruik wenst te maken van onze betalende diensten zoals een beladvies. Met een waarzeggers-account belt u bovendien aan een voordeliger tarief met onze live waarzeggers en gaat u pas betalen van zodra u effectief verbonden bent met de waarzegger van uw keuze. Het uitbellen naar live waarzeggers en het keuzemenu kosten u geen saldo. Met een waarzeggers-account kan u tevens op elk ogenblik en vanuit elk land ter wereld een mailconsultatie aangaan met een live waarzegger.

Indien u uw wachtwoord vergeet, dan sturen wij het stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord op naar uw e-mailadres.

Via uw waarzeggers-account kan u van overal ter wereld anoniem vragen stellen aan onze waarzeggers. De antwoorden van onze waarzeggers worden naar het e-mailadres van uw account doorgestuurd. Een waarzegger krijgt uw e-mailadres nooit te zien.

Wenst u liever volledig anoniem te blijven? Geef dan het fictieve e-mailadres waarzegger@test.com op. U dient uw wachtwoord dan goed te onthouden, want u ontvangt van ons dan geen stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord. Maakt u als anonieme klant gebruik van onze mailconsultaties, dan kan u de antwoorden van onze live waarzeggers steeds nalezen in uw waarzeggers-account bij de rubriek mailconsultatie-historiek.

Bent u zeker dat u de waardering plaatste op livewaarzegster.nl? Wanneer u de waardering plaatst op onze mobiele website of app of wanneer u deze plaatst op een andere domeinnaam, dan zal de waardering niet te zien zijn op livewaarzegster.nl, maar wel op de mobiele website of app waar u de waardering plaatste. Het kan bovendien tot 48u duren alvorens uw waardering op livewaarzegster.nl zichtbaar wordt. Als u een waardering plaatst voor een bepaald waarzegger, dan is het mogelijk dat deze waardering enkel op de profielpagina van deze waarzegger wordt weergegeven. Niet alle waarderingen worden op de homepagina of op de overzichtspagina getoond. De waarderingen worden in omgekeerde chronolgische volgorde getoond. Wanneer een live waarzegger meerdere waarderingen ontvangt, dan worden enkel de meest recente waarderingen getoond.

Wanneer een live waarzegger niet akkoord gaat met een geplaatste waardering, dan heeft deze, na overleg met de websiteigenaar en enkel na gegronde redenen, het recht deze te laten verwijderen.

Haak bij een storing of slechte kwaliteit aub in en probeer een nieuwe connectie / beladvies op te starten. Doet hetzelfde probleem zich meermaals voor, noteer dan aub het tijdstip en de naam of pincode van de gebelde live waarzegger. Wanneer u ons vervolgens contacteert, dan kunnen wij u in de account vergoeden voor de eventueel verloren credits.

Wanneer u belt met een live waarzegger, dan zal ons systeem connectie maken tussen uw telefoonlijn en de telefoonlijn van de door u geselecteerde waarzegger. Er kan zowel aan uw kant als aan de kant van de live waarzegger een technisch probleem voordoen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak.

U wenst zich graag aan te sluiten bij ons team van live waarzeggers. Dat kan. Je moet als live waarzegger wel minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een vaste internet of telefoonlijn. Je werkt op zelfstandige basis op livewaarzegster.nl en bepaalt dus zelf wanneer je wenst te werken op onze website.

Neem nu contact met ons op.

Probeert u aub minstens 3 maal. Wanneer u uw persoonlijke waarzeggers-code ingeeft dan herkent het systeem van livewaarzegster.nl- de toon dat overeenkomt met het cijfer dat u ingeeft. Soms komt het signaal slecht door bij bepaalde type telefoons. Lukt het nog steeds niet na 3 keer proberen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan bezorgen we u een nieuwe persoonlijke waarzeggers-code.

Wanneer u het saldo van uw waarzegger-account oplaadt, gelieve dan na de betaling op de knop 'bestelling afronden' te klikken. Wanneer u dit niet doet, dan kan het tot 30 minuten duren alvorens de bank met ons contact opneemt en wij de betaling ontvangen.

Druk na het betalen op de knop 'bestelling afronden', dan wordt het bedrag onmiddellijk aan het saldo van uw waarzegger-account toegevoegd.

Onze website toont live de status van een waarzegger. Is de status op de website ondertussen verandert naar in gesprek? Dan is het zo dat een andere klant enkele seconden voor u deze live waarzegger heeft opgebeld. Daar kunnen we spijtig genoeg niets aan doen.

Is de status op de website van deze live waarzegger nog steeds beschikbaar dan heeft de live waarzegger op dat ogenblik een privégesprek zonder zich uit te schakelen op de website. Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Wij schakelen deze live waarzegger uit en vergoeden u in uw account indien u credits zou verloren hebben.

Soms werkt een live waarzegger niet voor enkele dagen. Zijn ze ziek of even op reis.
Klik onderaan in de footer op "Waarzegger zoeken".

Wanneer een live waarzegger in dit overzicht staat, dan kan u er van op aan dat ze binnenkort weer online zullen komen.

logo waarzeggersEERLIJKE WAARZEGGERSSTEL UW VRAAG

Onze eerlijke waarzeggers staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven: ontvang voorspellingen. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, uw toekomst en carriere?

Bel vandaag met een live waarzegger en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP