waarzegger
icon-gi-ico-9

KWALITEIT VAN EERLIJKE WAARZEGGERS

Onze waarzeggers behoren tot de top en we doen er alles aan dit zo te houden. Wij streven naar 100% zuiverheid, integerheid en eerlijkheid, het gaat immers om een correcte beantwoording van de voor u zeer belangrijke levensvragen. Topwaarzeggers en helderwetende waarzeggers vind u enkel op deze website. Wij stellen kwaliteit op de eerste plaats.

Anoniem en vertrouwelijk

Onze waarzeggers handelen uw telefoon en mailconsultatie honderd procent anoniem en in vertrouwen af. Onze live waarzeggers appreciƫren een waardering, maar gelieve in uw waardering geen vertrouwelijke info en achternamen te vermelden. Waarderingen zijn immers door alle gebruikers en zoekmachines te lezen. De behandeling van vragen en eventuele klachten over livewaarzegster.nl worden eveneens vertrouwelijk behandeld.

Gescreende waarzeggers

Het streven van livewaarzegster.nl is erop gericht om u enkel bekwame en eerlijke kaartleggers en live waarzeggers weer te geven. De bij ons getoonde live waarzeggers hebben een selectieprocedure ondergaan op hun specifieke vakgebied en werken op zelfstandige basis. Wij behouden het recht live waarzeggers te weigeren op onze website indien zij niet voldoen aan onze gedragscode en privacyregels.

Jarenlange ervaring

Livewaarzegster.nl is een helderwetende hulplijn met jarenlange ervaring (sinds 2006) die een platform aanbiedt waar zelfstandige kaartlezers, kaartleggers live waarzeggers en astrologen hun diensten via onze website aanbieden.

Uw beladvies met de live waarzeggers betaalt u enkel via uw telefoonrekening of livewaarzegster.nl-account. Laat u dus nooit verleiden om rechtstreeks te bellen, e-mailen of bijkomend geld over te maken naar een waarzegger! Wanneer u dit toch doet, dan kunnen wij bij eventuele klachten of problemen uw anonimiteit niet garanderen en bovendien geen refund geven.

Voor alle duidelijkheid, livewaarzegster.nl benadert u nooit zelf! Onze live waarzeggers krijgen nooit via ons uw naam, e-mailadres of telefoonnummer te zien, uw anonimiteit is bij ons gegarandeerd. Tevens dienen onze live waarzeggers geen contactgegevens aan u te vragen. Doen ze dit toch, gelieve ons dit dan te melden via het contactformulier.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website livewaarzegster.nl? Vragen over onze live waarzeggers? Dan kunt u ons snel en makkelijk online benaderen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Gedragscode ECT

Wij erkennen de wettelijke richtlijnen (gedragscode) van de Ethische Commissie voor de telecommunicatie.

Unieke gaven

Livewaarzegster.nl is de pionier op de Nederlandse en Belgische markt en de waarzeggers op deze website staan vaak al jaren ten dienste van u. Aangezien spiritualiteit zeer divers is, hebben onze professionele live waarzeggers vaak hun eigen gaven, een eigen vakgebied waar ze in uitblinken:

 •  -   Helderziende, helderwetende en heldervoelende live waarzeggers
 •  -   Helderwetend begaafd
 •  -   Toekomstvoorspellingen via live kaartlegging (tarotkaarten, Lenormandkaarten, zigeunerkaarten, engelenkaarten)
 •  -   Eerlijke live waarzeggers en astrologen
 •  -   Reiki ervaring
 •  -   Astrologie, sterrenwichelarij
 •  -   Dag en jaarhoroscopen, alsook persoonlijke live horsocopen
 •  -   Luisterend oor
 •  -   Hulp bij relatieproblemen
 •  -   Pendelen
 •  -   Getallensymboliek
 •  -   Analyse van handschriften
 •  -   Wicca's & erfheksen
 •  -   Ontvang voorspellingen over de liefde, uw toekomst en carriere


Op de profielpage van een live waarzegger kan u daarom een beschrijving, gaven en specialiteit van betreffende waarzegger nalezen.

KWALITATIEVE WAARZEGGERS

Onze eerlijke waarzeggers staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven. Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van de liefde, uw toekomst en carriere?

Bel vandaag met een waarzegger en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP