foto lezen Waarzegster SHILOH

GRATIS FOTOLEZING MET LIVE WAARZEGSTER SHILOH

FOTOLEZING SHILOH

Stuur een foto door naar live waarzegster Shiloh.

Met behulp van uw foto zal live waarzegster Shiloh via de telefoon of e-mail meer kunnen vertellen. U kan meerdere foto's uploaden naar één of meerdere live waarzeggers van livewaarzegster.nl. Het doorsturen van de foto's zelf is gratis.

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk live waarzegster Shiloh, mailconsultaties met live waarzeggers, stel waarzegster Shiloh in als favoriet, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER SHILOH

Geeft sinds 22 mei 2019 helderwetend advies op deze website.

LIVE DIERENTELEPATHIE

Waarzegster Shiloh gebruikt als
persoonlijke pincode 2625

WAARZEGGEN

Shiloh gaf laatste consult op
19 mei 2022 om 09u36

glazen bol live waarzegster Shiloh Nederland

4 JAAR ERVARING

Shiloh is al 4 jaar actief op livewaarzegster.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Shiloh is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Shiloh is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.76 out of 5
42 waarderingen

LIVE WAARZEGSTER SHILOH

Als krachtig, waarzegster hoogbewust lichtwerker en lichtdrager ben ik een met mijn hogere zelf en ziel en in partnerschap verbonden met aartsengelen, lichtmeesters en -wezens, met Gaia en met de Bron.

Ik ben heldervoelend, helderhorend, helderwetend, helderziend, telepathisch begaafd. Zeer hoogsensitief, intuitief en empathisch.

Ik geef veelzijdig spiritueel advies en inzicht. Naast en vanuit affiniteit en ervaring met spirituele dieptepsychologie screen ik de psyche, belicht het onbewuste en zie het innerlijke wezen van mensen en dieren.

En duid dit spiritueel aangaande relaties, persoonlijkheidsproblematieken, bewustwording, kinderen, jongeren, opvoeding. Verder ben ik naast nieuwetijdscoach ook mezelf als sjamaan, paardenfluisteraar en dierentelepaat.

En last but not least: angels and demons. Mijn lichtwerk omvat ghostbusting in de innerlijke en uiterlijke wereld: innerlijke demonen, persoonlijkheidsproblematieken en gevoeligheden, negativiteit, energetische storingen en problemen, entiteiten, huizenreinigingen.

Ik ben er voor mens en dier op de steeds persoonlijk gepaste manier, in zuiverheid en waarheid, met hart, en vanuit mijn Ziel.

WAARDERINGEN OVER LIVE WAARZEGSTER SHILOH

TOP