Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livewaarzegster.nl


  Live waarzegsters uit Nederland kijken live in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Nederland kijken live in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op livewaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dinah
  Ervaring met waarzegster Dinah
  Lieve Dinah, super bedankt voor het fijne gesprek van zojuist. Je hebt me helemaal teruggezet in mijn kracht en voel zoveel rust nu. Je hebt me inzicht gegeven in de situatie waar ik nu in zit en heb er door jou vertrouwen in gekregen. Dank voor je inzichten, tips en je luisterend oor. Tot de volgende keer. X Lini.




Ervaring van Lini met waarzegster Dinah   Ervaring van Lini met waarzegster Dinah   Ervaring van Lini geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Heb net met je gesproken wat ben je toch een lieverd. Ik ben weer gerustgesteld dankjewel. Ik hoop dat je voorspelling snel uitkomt. Dikke knuf x.




Ervaring van x met waarzegster John   Ervaring van x met waarzegster John   Ervaring van x geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Je bent een medium in hart en nieren, zoals ze horen te zijn. Heel goed dus. Dank je voor je hulp. Groet Maria.




Ervaring van Maria met waarzegster John   Ervaring van Maria met waarzegster John   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sarina
  Ervaring met waarzegster Sarina
  Lieve Sarina,
na een lange tijd jouw weer gesproken vandaag. Wat ben ik blij je stem te horen, jouw opbeurende woorden en hoe mijn situatie verder zal verlopen. Je bent de rust zelve die je overbrengt op mij en je andere clienten. Ik vind je een top medium. Je hebt mij mezelf d'r net weer terug gezet, met mijn beide benen. Dank je wel mijn engel.




Ervaring van IK je weet wel met waarzegster Sarina   Ervaring van IK je weet wel met waarzegster Sarina   Ervaring van IK je weet wel geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Even een dikke bedankt voor je steun en het blijven geloven in mij, ook was ik het even kwijt
een dikke bedankt.




Ervaring van xxx met waarzegster Amber   Ervaring van xxx met waarzegster Amber   Ervaring van xxx geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs D.




Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria met waarzegster Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs van D.




Ervaring van Binki met waarzegster Sonja   Ervaring van Binki met waarzegster Sonja   Ervaring van Binki geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gabie
  Ervaring met waarzegster Gabie
  Ik sprak jou net over de man die nu nog een beetje afstand houdt maar waarvan jij overtuigd bent dat het zeker goed komt. Kortom, super lieve dame ben je. Ons gesprek heeft me echt goed gedaan, belde je nu voor het eerst maar ga je zeker vaker bellen. Dank je wel. Liefs F & F. Hij die net tijdens ons gesprek appte. Xxx.




Ervaring van F met waarzegster Gabie   Ervaring van F met waarzegster Gabie   Ervaring van F geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine. Ons gesprek werd afgebroken maar je bent geweldig. Ik laat je zeker weten of je voorspellingen uitkomen. Je bent wel echt super accuraat en zo fijn om mee te praten. Dankjewel.

Liefs.




Ervaring van Ruch met waarzegster Sabine   Ervaring van Ruch met waarzegster Sabine   Ervaring van Ruch geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Super super bedankt SherlockOryn, was echt een super reading.
En dan heb ik je pas vandaag voor t eerst gesproken.
Lieve mensen bel deze man, hij is supergoed en t is t wachten zeker waard, hij vertelt geen onzin, maar voelt je energie supergoed aan en wat hij dan vertelt, geweldig.

Keep it up.

Ik denk dat je nu wel weet wie.

Een heel fijne avond.

Een zeer tevreden klant .




Ervaring van Happy girl met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Happy girl met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau je had gewoon gelijk over alles tot nu toe. Ik sta serieus versteld van je heldere inzichten. Je bent een fijn persoon om mee te praten, en dat gaat vaak ook gepaard met de nodige humor, wat het dan net weer even minder zwaar maakt allemaal. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Simone met waarzegster Beau   Ervaring van Simone met waarzegster Beau   Ervaring van Simone geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Het dossier is terecht. Dus de Held is in wording. En nu even rustig afwachten op het vervolg wat volgens jou positief zal zijn. Laat ik ervan uitgaan dat jouw voorspelling uitkomt en dat de goede tijden eindelijk gaan aanbreken. Liefs Maria.




Ervaring van M met waarzegster Olga   Ervaring van M met waarzegster Olga   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan mij geen beter iemand wensen, zolang en zo vaak spreken we elkaar al ook al voel ik me soms verdrietig jou steun is goud waard op dit moment Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, WAT BEN JIJ GOED. 1 van de beste op deze lijn jou tijdsbepaling was onherroepelijk juist. Wat een ommekeer die ik ondanks moeilijk kon geloven.
Je ben 1000 sterren waard.
Bedankt voor alles tot nu toe, ik zal je zeker nog nodig hebben in de toekomst.
Ik kan Monique aanraden aan iedereen.
Ze weet wat ze doet en is top
Veel liefs .




Ervaring van Anneke met waarzegster Monique   Ervaring van Anneke met waarzegster Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga je bent een topper
Bedankt veel liefst Desi.




Ervaring van Desi met waarzegster Olga   Ervaring van Desi met waarzegster Olga   Ervaring van Desi geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeannet
  Ervaring met waarzegster Jeannet
  Lieve Jeannet, dank je wel voor het mooie consult 29/6. Alles wat je zei klopte. Ondanks mijn sterke intuitie toch af en toe weer die valkuil(ego) de twijfel/frustratie-emotie tav mijn tweelingziel (al 10 jaar tweelingzielrelatie op afstand). Accepteren en weer doorgaan. Wat goed dat je begon over dubbele getallen. Ik zie nl sinds begin dit jaar bijna elke dag dubbele getallen op de klok van mijn mobiel. Maar ook de speciale confrontaties op TV of sociale media? zomaar uit het niets?. Inderdaad aanwijzingen van het universum. Dus heel erg bedankt voor het helpen herinneren en de nieuwe inzichten. Had ik echt even nodig.




Ervaring van Monica met waarzegster Jeannet   Ervaring van Monica met waarzegster Jeannet   Ervaring van Monica geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeannet
  Ervaring met waarzegster Jeannet
  Lieve Jeannet, dank je voor het mooie consult. Alles wat je zei klopte. Ik heb zelf sterk ontwikkelde gaven maar laat mij toch af en toe weer verleiden door mijn ego. Ik heb dan weer die emotie m.b.t mijn tweelingziel al 10 jaar lang de twijfel frustratie.




Ervaring van Monica met waarzegster Jeannet   Ervaring van Monica met waarzegster Jeannet   Ervaring van Monica geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Lieve lieve Marie, je bent een schat van een mens
een van de beste. Jou geduld, zachte stem en persoonlijkheid heeft me enorm geholpen. Jou inzichten en voorspellingen zijn zo waar, ben zoooo blij dat ik in jouw ben blijven geloven en door jou kon ik in mezelf geloven. Ik kan verder aanraden aan personen die met iets zitten. Marie te bellen deze straffe madam kan u helpen.
We zijn er nog niet helemaal.
Merci Marie

Wonder.




Ervaring van Ann met waarzegster Marie   Ervaring van Ann met waarzegster Marie   Ervaring van Ann geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anna
  Ervaring met waarzegster Anna
  Lieve Anna, hartelijk bedankt voor het mooie consult. Je hebt me inzichten gegeven en kracht om door te gaan. Ik bel je zeker terug.

Mieke.




Ervaring van mieke met waarzegster Anna   Ervaring van mieke met waarzegster Anna   Ervaring van mieke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  1 woord: Geweldig. Dank je wel Anny.
Groet.




Ervaring van Ram met waarzegster Anny   Ervaring van Ram met waarzegster Anny   Ervaring van Ram geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Han
  Ervaring met waarzegster Han
  Han is in 1 woord fantastisch. De dingen die hij zegt kloppen, ik mag hem graag bellen.

Groetjes Jeannette.




Ervaring van Jeannette met waarzegster Han   Ervaring van Jeannette met waarzegster Han   Ervaring van Jeannette geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Shar,

Bedankt. Zo snel en begripvol.
Dankjewel.




Ervaring van Marijke met waarzegster Shar   Ervaring van Marijke met waarzegster Shar   Ervaring van Marijke geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angele
  Ervaring met waarzegster Angele
  Vandaag een helder en mooi gesprek met je gehad. Zeer zuiver en oprecht. Ik dank je voor de adviezen en de mooie waarnemingen.
Zoals dit woord omschrijft namaste.




Ervaring van Sam met waarzegster Angele   Ervaring van Sam met waarzegster Angele   Ervaring van Sam geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Dingen die Anny voorspelt komen uit.
Zij houdt je niet langer aan de lijn dan nodig. Fijne dame om mee te praten.




Ervaring van Petra met waarzegster Anny   Ervaring van Petra met waarzegster Anny   Ervaring van Petra geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Amber
ik spreek je al jaren altijd wel over hetzelfde maar door jou toe doen kan ik altijd weer verder .
en daarvoor wil ik jou toch even bedanken amber want je bent voor mij goud waard.




Ervaring van leon met waarzegster Amber   Ervaring van leon met waarzegster Amber   Ervaring van leon geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ashraya
  Ervaring met waarzegster Ashraya
  Ashraya Is mijn steun en toeverlaat al een hele tijd. En dat is omdat alles altijd uitkomt. Soms wil ik het niet horen dat iets niet gaat gebeuren zoals ik het in mijn gedachten heb. Maar tja heeft ze toch weer gelijk. Dank je wel Ashraya.




Ervaring van E met waarzegster Ashraya   Ervaring van E met waarzegster Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Super lieve grappige vrouw. Een kanjer in haar vak. mis jou als je er niet bent.




Ervaring van Lydia met waarzegster Sabine   Ervaring van Lydia met waarzegster Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Lieve Joke,
Je had helemaal gelijk, Basje mijn kater zat in het groen, gelukkig is ie nu weer veilig thuis met uw hulp, met vermiste huisdieren bent u top.
Heel erg bedankt voor u goede advies, mijn kater is weer veilig thuis

Groetjes.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Joke   Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Een heel fijne ervaring.
Anne heeft inzage gegeven in de dynamiek waarmee ik dealde en een oefening aangereikt, terplekke, om dat wat daaraan ten grondslag lag de aandacht te geven die het nodig had.
Dankbaar voor het consult.




Ervaring van Rianne met waarzegster Anne   Ervaring van Rianne met waarzegster Anne   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Weinig woorden voor een helder antwoord.
Confronterend, maar fijn om te horen. Mijn les is duidelijk.




Ervaring van Rianne met waarzegster Desteny   Ervaring van Rianne met waarzegster Desteny   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  beste Rin, bedankt voor wat je zei en ik ben blij dat je eerlijk bent merci voor je steun.




Ervaring van kristin met waarzegster Rin   Ervaring van kristin met waarzegster Rin   Ervaring van kristin geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  lieve sonja bedankt voor wat je geschreven hebt, Ik vind je echt geweldig ook al is het allemaal niet gemakkelijk, bedankt voor je steun.




Ervaring van kristin met waarzegster Sonja   Ervaring van kristin met waarzegster Sonja   Ervaring van kristin geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Dankjewel Mina voor het gesprek van zonet. Je bent een heel lieve dame, ik kon me helemaal vinden in de inzichten en voorspellingen die je bracht, en ik apprecieer je eerlijkheid. Heel erg bedankt.




Ervaring van Marijke met waarzegster Mina   Ervaring van Marijke met waarzegster Mina   Ervaring van Marijke geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wat super wat je aanvoelt en ziet, zonder dat ik iets zeg. Ivm relatie, de situatie, wat ik doe van werk zag je gewoon.
zelfs mijn gedachtengang dat ik wens te verhuizen zei je plots. Ik zie een huis met water. en idd mijn droomhuis is bij water.
Een aanrader.




Ervaring van anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Ze zegt meteen rake dingen, zonder rekken van het gesprek. Erg fijne vrouw om mee te praten.




Ervaring van Anke met waarzegster Anny   Ervaring van Anke met waarzegster Anny   Ervaring van Anke geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Livewaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Livewaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Livewaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livewaarzegster.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden