Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livewaarzegster.nl


  Live waarzegsters uit Nederland kijken live in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Nederland kijken live in de kristallen bol en voorspellen uw toekomst  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op livewaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Dank je wel. Je bent fijn om mee te praten. Je stelt me gerust en zet me in m'n kracht. Je vertelt dingen die je echt niet kan weten. Bijzonder mooi.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Beau   Ervaring van Anoniem met waarzegster Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Bedankt Gunther. Was fijn je weer gesproken te hebben. Je voelt de situatie goed aan en je voorspellingen zijn goed. Ik hou je op de hoogte.

Lieve groet, Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gunter   Ervaring van Sandra met waarzegster Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha,

Ik spreek je al een tijd en alles wat je hebt gezegd is uitgekomen. Zo ook mijn nieuwe liefde. Je had het over het getal 5. In de maand 5 mei is hij op mijn pad gekomen en onze eerste afspraak was om klokslag 5 uur. Je bent een topper.




Ervaring van D met waarzegster Isha   Ervaring van D met waarzegster Isha   Ervaring van D geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Ongelooflijk hoe accuraat en loepzuiver Anouk is in haar waarnemingen.Heel erg aangenaam om met haar te praten en raad te vragenEen aantal dingen zijn ondertussen al uitgekomen. Het loont echt de moeite Anouk te contacteren.




Ervaring van Isa met waarzegster Anouk   Ervaring van Isa met waarzegster Anouk   Ervaring van Isa geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Bij deze laat ik jou weten dat er vandaag op 2 uur tijd 2 voorspellingen die je kort geleden gedaan hebt uit zijn gekomen. Via de getallen wat je deed met mij. Ik bel je wel als ik je weer eens zie hier. Grt. Van getal 4.




Ervaring van Getal mum. 4 met waarzegster Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 met waarzegster Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Super bedankt voor het uitgebreid email-consult.




Ervaring van Gaby met waarzegster Annicka   Ervaring van Gaby met waarzegster Annicka   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Op aanraden van mijn beste vriendin na alle lof en ongelooflijke voorspellingen die uitkwamen, zelf ook maar is gebeld en kan niet anders zeggen dan WAUW. Het moest ook zo zijn dat ik uw aan de lijn zo krijgen aangezien dat best moeilijk is en kreeg precies te horen wat ik moest horen en alles wat u zei is precies zoals het is. Dank u wel voor dit fijne gesprek en zal u zeker nog vaker bellen. Liefs A. vriendin van S.




Ervaring van bijenkorf met waarzegster Isha   Ervaring van bijenkorf met waarzegster Isha   Ervaring van bijenkorf geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Jij ben een lief en zeer invoelend medium wat je me kon vertellen was echt wauw, dingen die alleen ik kon weten. Zonder veel vragen ging je gelijk naar het knelpunt. Ik weet wat me te doen staat. Waarvoor duizend maal dank. A.




Ervaring van A met waarzegster Sanne   Ervaring van A met waarzegster Sanne   Ervaring van A geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Haiii sabine er zijn weer 2voorspellingen van jou uitgekomen je bent top x.




Ervaring van mxm met waarzegster Sabine   Ervaring van mxm met waarzegster Sabine   Ervaring van mxm geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Thank you for your kind words and a push in the direction i wanted to go. I believe in myself more than even before. Thank you so much.




Ervaring van Ravinder met waarzegster Gunter   Ervaring van Ravinder met waarzegster Gunter   Ervaring van Ravinder geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Nina is zo goed. Ze heeft zelfs letterlijk de woorden geciteerd die later zijn gezegd door iemand anders. Vaker voorgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Oprechte en eerlijke vrouw. Zegt waarover het gaat en dat klopt. Groetjes van Kwebbelaartje.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Maakali   Ervaring van Yvonne met waarzegster Maakali   Ervaring van Yvonne geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha, bij deze wil ik laten weten dat er opnieuw een voorspelling van je is uitgekomen. Exact zoals je zei. Ongelooflijk. Keer op keer doe je het opnieuw. en of ik het nu geloof of niet, het loopt uiteindelijk toch weer iedere keer zoals je zegt. Daarbovenop ben je een fantastische coach op alle vlakken.

Heel dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten.

Veel liefs.




Ervaring van e. met waarzegster Isha   Ervaring van e. met waarzegster Isha   Ervaring van e. geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna, dank je wel voor je mailconsult afgelopen week. Het is eindelijk uitgekomen zoals je zei. Je zei zeker contact binnen de week. En ja hoor, ondanks dat ik het niet geloofde, had je weer gelijk. Ik ben er heel blij mee. Je bent echt enorm goed.
Ik bel je snel weer.

Dank je wel.
Liefs xxx.




Ervaring van .... met waarzegster Romyna   Ervaring van .... met waarzegster Romyna   Ervaring van .... geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petra
  Ervaring met waarzegster Petra
  Petra je hebt gewoon gelijk gehad met mijn relatie, maar ik zag het op dat moment nog niet omdat nog geheim lag daar ben ik achter gekomen, maar heb nog geen bewijs gezien hopelijk komt dat nog naar buiten. Ik wil je graag weer spreken hoe je voor mij voor komende tijd ziet want heb ineens zoveel vragen en advies nodig.




Ervaring van A met waarzegster Petra   Ervaring van A met waarzegster Petra   Ervaring van A geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vera Ann
  Ervaring met waarzegster Vera Ann
  Vera Ann is mijn nummer 1. Ze ziet werkelijk Alles en heeft me de juiste informatie gegeven die ik nodig had. Ik wist niet wat ik moest doen maar met haar uitleg en de inzichten die zo treffend zijn, voor een hele moeilijke situatie waarin ik zit weet ik de juiste richting uit te zetten. Het is ongelooflijk wat ze kan zien. Ik had er al verschillende gesproken maar Vera Ann heeft me echt het meeste geraakt.




Ervaring van Demet met waarzegster Vera Ann   Ervaring van Demet met waarzegster Vera Ann   Ervaring van Demet geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petra
  Ervaring met waarzegster Petra
  Petra je hebt gewoon gelijk gehad met mijn relatie, maar ik zag het op dat moment nog niet omdat nog geheim lag daar ben ik achter gekomen, maar heb nog geen bewijs gezien hopelijk komt dat nog naar buiten. Ik wil je graag weer spreken hoe je voor mij voor komende tijd ziet want heb ineens zoveel vragen en advies nodig.




Ervaring van A met waarzegster Petra   Ervaring van A met waarzegster Petra   Ervaring van A geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Dank voor het verhelderend gesprek en de wijze raad. Het klopt allemaal. Dank voor de rode kaars.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petra
  Ervaring met waarzegster Petra
  Het werken met kleuren en zo je energie voelen is een uniek. Dank je wel voor de positieve vibes.




Ervaring van K met waarzegster Petra   Ervaring van K met waarzegster Petra   Ervaring van K geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shariffa
  Ervaring met waarzegster Shariffa
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het invoelen van een bepaalde persoon. Ze heeft op korte tijd veel verteld, terwijl ik zelf maar een paar vragen aan haar heb verteld en het klopt volledig in mijn huidige situatie en over een bepaald persoon die ik ken. Ik heb er vertrouwen in dat het inderdaad toch gaat uitkomen omdat ik deze persoon goed ken. Voor mij een sterke medium. Dus aarzel niet om haar eens te bellen, de moeite waard.




Ervaring van Nadine met waarzegster Shariffa   Ervaring van Nadine met waarzegster Shariffa   Ervaring van Nadine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met waarzegster Cassandra   Ervaring van Happy chick met waarzegster Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  To the point, oprechte vrouw, geeft de informatie die ze krijgt liefdevol en compleet door. Ben dankbaar voor dit.




Ervaring van Sophie met waarzegster Maakali   Ervaring van Sophie met waarzegster Maakali   Ervaring van Sophie geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Tijdje geleden had u gezien wat ik nu weet moeilijk maar u heeft wel gelijk gehad hoort mij zeker snel weer. liefs van de dame die u fotos had gestuurd van de week.




Ervaring van anoniem met waarzegster Ysis   Ervaring van anoniem met waarzegster Ysis   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met waarzegster Gazali   Ervaring van Jeannine met waarzegster Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Ik heb vandaag mevrouw Isha gesproken, ik was versteld, wat zij allemaal kon vertellen aan mij. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem K met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Lieve Beau, wat is het fijn om jou te spreken. Al zit ik nog zo in mijn drama, jouw positieve en nuchtere energie zetten mij weer in mijn kracht. Op alle vragen heb jij een duidelijk antwoord en kan precies aangeven hoe dingen verlopen. Er is al zoveel uitgekomen wat jij hebt voorspeld. Je bent de beste.
Liefs en tot horens.
N.




Ervaring van Beau met waarzegster Beau   Ervaring van Beau met waarzegster Beau   Ervaring van Beau geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeremy
  Ervaring met waarzegster Jeremy
  Jeremy is heel rustig en geeft duidelijk uitleg. Ik was heel verbaasd over wat hij mij vertelde en dit klopte allemaal, zeker een aanrader
Dank u Jeremy.




Ervaring van Mylene met waarzegster Jeremy   Ervaring van Mylene met waarzegster Jeremy   Ervaring van Mylene geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Marie, je hebt het zoals altijd weer goed gezien. Je bent altijd snel en invoelend. Aardige vrouw die gewoon de beste is op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeremy
  Ervaring met waarzegster Jeremy
  Jeremy is rustig en enthousiast. Hij luistert goed naar je vragen en komt met zeer duidelijke uitleg van de kaarten. Zijn uitleg is verhelderend en je weet wat er speelt, waarom en wat er mee te doen. Zeker een aanrader.




Ervaring van H de kreek met waarzegster Jeremy   Ervaring van H de kreek met waarzegster Jeremy   Ervaring van H de kreek geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Ischa, soms mogen er mensen op mijn pad komen waar ik een heel mooi groot geschenk van mag ontvangen. Jouw onvoorwaardelijke liefde voor je medemens is niet te beschrijven in woorden. Jouw licht en liefde laat de duisternis verdwijnen en maakt plaats voor kracht moed en vertrouwen. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Ingrid.




Ervaring van ingrid met waarzegster Isha   Ervaring van ingrid met waarzegster Isha   Ervaring van ingrid geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Geweldige vrouw, heel erg gelachen maar ze heeft me vooral verbaasd, uitspraken die zijn gedaan heeft ze letterlijk geciteerd. Bizar. Ben erg benieuwd hoe t verder zal gaan met de boom van een vent :).




Ervaring van Anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sorella
  Ervaring met waarzegster Sorella
  Dankjewel lieve Sorella voor de fijne consult die ik zojuist heb gehad.




Ervaring van Marijke met waarzegster Sorella   Ervaring van Marijke met waarzegster Sorella   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sorella
  Ervaring met waarzegster Sorella
  Wat een lieve vrouw. Helder en duidelijke consult gehad met hele goede tips echt een aanrader. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Desiree met waarzegster Sorella   Ervaring van Desiree met waarzegster Sorella   Ervaring van Desiree geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk, dinsdag gesproken over een vraag en vandaag komt het uit. Ook precies hoe ze zei dat het zou zijn. Ze is echt keigoed. Draait nergens omheen. Liefs.




Ervaring van Sarah met waarzegster Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegster Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Livewaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Livewaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Livewaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livewaarzegster.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden